Ryhmävaraus

Ryhmävaraus

Ryhmävaraus


Suunnitteletteko matkaa suurella joukolla, esimerkiksi urheiluseuran tai yrityksen jäsenille? Ryhmävarauksia voi tehdä vähintään 10 hengen ryhmille. Se tekee matkustamisesta ja suunnittelusta oleellisesti yksinkertaisemman ja maksamisesta joustavamman. Ryhmäliput voivat olla hieman kalliimpia kuin normaaliliput, mutta ne takaavan suuremman joustavuuden.

Olkaa hyvä ja lähettäkää toiveenne osoitteeseen support@nyx.ee ja lisätkää valitut päivämäärät, lennot ja matkustajien määrä. Otamme teihin yhteyttä ensi tilassa.


Ryhmävarauksen edut

  • Joustavat matkaehdot ja maksuvaihtoehdot
  • Mahdollisuus tehdä matkustajaluetteloon muutoksia lippujen julkaisuun asti
  • Kaikilla lennoilla hintaan sisältyy jokaista matkustajaa kohti yksi ruumassa kuljetettava matkatavara (enintään 15 kg) ja yksi käsimatkatavara
  • Ryhmävaraus varmistaa sen, että koko ryhmä lentää samalla lennolla ja samaan hintaan

 

Alle 10 hengen ryhmät

Kun matkustatte alle 10 hengen ryhmässä, voitte ostaa enintään yhdeksälle hengelle lentoliput suoraan verkkosivultamme. Varauksen tekemistä varten tarvitsette kaikkien matkustajien nimet ja varaus tulee maksaa sen laatimisen päätteeksi. Muutosten ja perumisen ehdot riippuvat valitun lipun tyypistä.


Lähtöselvitys

Suosittelemme saapumaan lentoasemalle ajoissa ennen lähtöä, varsinkin jos matkustatte ruumassa kuljetettavan matkatavaran kanssa. Lähtöselvityksessä teidän tulee esittää voimassa oleva henkilöllisyystodistuksenne.