ATR 42


ATR 42 on ranskalais-italialaisen yhteisyrityksen Avions de transport régional / Aerei da Trasporto regionale valmistama varmatoiminen ja taloudellinen alueellisiin lentoihin tarkoitettu ilma-alus. Tehokkaat mutta samalla polttoainetta säästävät potkuriturbiinimoottorit mahdollistavat nousun ja laskeutumisen jopa pienimmilläkin paikallisilla lentoasemilla, jonka vuoksi lentokone on alueellisten lentoyhtiöiden keskuudessa erittäin suosittu kaikkialla maailmassa.

Lentokonetyypissä on huipputeknologiaan perustuvat ilmanavigointijärjestelmät ja sitä pidetään yhtenä nykyaikaisimmista, mukavimmista ja turvallisimmista potkuriturbiinikoneista kaikenlaisilla lentoasemilla käytettynä sekä lyhyen että keskipitkän matkan alueellisilla reiteillä.

ATR 42 tarjoaa poikkeukselliset lento-olosuhteet: tilava matkustamo, jossa jokaisessa rivissä on neljä mukavaa nahkaistuinta, taitettavat pöydät, hyvä näkyvyys ikkunoista, lukuvalot, henkilökohtaiset ilmastointilaitteet ja tilavat käsimatkatavarahyllyt.

  • ATR 42 voi nousta ja laskeutua myös erittäin lyhyillä kiitoteillä
  • Polttoainetta säästävät moottorit varmistavat taloudellisuuden
  • Suuri tila käsimatkatavaroille
  • Äärimmäisen varmatoiminen

 

Saab 2000


Saab 2000 on ainutlaatuiset ominaisuudet omaava nopea potkuriturbiinikone, jolle riittää lyhyt kiitotie ja joka pystyy jyrkkään lähestymiseen tarjoten samanaikaisesti suihkumoottorien kaltaista tehoa ja potkuriturbiinimoottorin taloudellisuutta.

Matkustamossa on 50 mukavaa nahkaistuinta, jokaisessa rivissä on kolme istuinta. Lentokoneen etuosassa oleva matkustajille varattu ovi on varustettu taitettavilla portailla. Matkustamossa on melua vähentävä järjestelmä ja ilmastointilaite, jotka takaavat kaikille matkustajille loistavan mukavuuden.

Kolmemiljoonaa lentotuntia tehnyt lentokonetyyppi Saab 2000 on monien asiakkaiden henkilökohtainen suosikki. Jos haluat tehdä tiedustelun Saab 2000 -tilauslennosta, napsauta alla olevaa nuppia ”Tilaa heti” tai soita meille numeroon +46 40 636 5220 tai lähetä asiantuntijoillemme kirje osoitteeseen charter@nyx.ee.

 

Saab 340


Saab 340 on viimeisten 50 vuoden eniten myyty 30-paikkainen lentokone. Ensimmäisestä käyttöönotosta alkaen lentokonetta on käyttänyt yli 200 operaattoria 70 maassa. SAAB 340 tunnetaan kestävyydestään, operointikyvystään ja huomiota herättävästä turvallisuudestaan.

NyxAirin Saab 340 lentokoneiden matkustamoissa on 33 mukavaa nahkaistuinta, jokaisessa rivissä kolme istuinta. Rivien väli on 30 tuumaa (76 cm). Lentokoneen etuosassa oleva matkustajille varattu ovi on varustettu kokoontaitettavilla portailla. Matkustamossa on ilmastointilaite ja luonnollisesti myös käymälä ja tarjoomo, jotka varmistavat kaikille matkustajille loistavan mukavuuden.

Tarjoamme nopealähtöisten tilauslentojen palvelua, joka mahdollistaa tilaushetkestä ilmaan nousun vain 90 minuutin kuluessa strategisista tukikohdistamme (riippuen miehistön olemassaolosta). Jos haluat tehdä tiedustelun Saab 340 -tilauslennosta, napsauta alla olevaa nuppia ”Tilaa heti” tai soita meille numeroon +46 40 636 5220 tai lähetä asiantuntijoillemme kirje osoitteeseen charter@nyx.ee.