Meistä


NyxAir on vuonna 2017 perustettu nopeasti kehittyvä virolainen lentoyhtiö, joka operoi sekä reittilentoja että ACMI-, tilaus- ja rahtilentoja. NyxAirin pääkonttori on Tallinnassa ja myyntiedustus Malmössä Ruotsissa.

Tilaus- ja ACMI-lentojen alalla tarjoamme erityisesti asiakkaiden toiveisiin sovitettuja ratkaisuja Euroopassa, Aasiassa, Lähi-idässä ja Afrikassa. Laajan lentotoimintataustan omaavat työntekijämme ovat saatavilla vuorokauden ympäri seitsemänä päivänä viikossa. NyxAirin lentokonekanta koostuu luotettavista ja polttoainetta säästävistä ATR- ja SAAB-lentokoneiden matkustaja- ja rahtiversioista. NyxAir on ERAn jäsen  (eraa.org).


Turvallisuus

NyxAirille turvallisuus ja vaatimusten mukaisuus ovat ensisijaisen tärkeitä. Ne ovat ensisijaisessa asemassa myös meidän henkilöstöllemme, joka on omistautunut näille perusarvoille. NyxAiria arvioivat tätä alaa jatkuvasti valvovat järjestöt ja luotettavat yhteistyökumppanit varmistuakseen säädösten ja lakien noudattamisesta. Tukeudumme vahvasti perusteelliseen koulutukseemme ja omistautumisellemme parhaan turvallisuuden ja vaatimusten mukaisen tason säilyttämisessä.


NyxAir lyhyesti

  • Lentokonekannassa yhdeksän konetta (ATR ja SAAB)
  • Järjestämme reittilentoja Tallinnan ja Saarenmaan välillä
  • Tarjoamme laajoja tilaus-, ACMI- ja rahtilentoratkaisuita