Erikoisapu

Erikoisapu

Erityisapu


Jotkut henkilöt voivat tarvita matkustaessaan enemmän apua kuin muut. Teemme kaikkemme tehdäksemme matkanne mahdollisimman helpoksi ja mukavaksi teidän tarpeistanne ja kyvyistänne riippumatta

Saadaksenne matkalla erityisapua suosittelemme pyytämään sitä ennen matkan varaamista, sillä voimme tarjota tällaista apua jokaisella lennolla vain rajoitetulle määrälle matkustajia. Joka tapauksessa erityisapupyynnön tulee olla esitettynä vähintään 48 tuntia ennen lentoa. Palvelun tarjoamiseen tulee saada meiltä vahvistus ennen lentoa, muussa tapauksessa meidän ei välttämättä ole mahdollista tarjota teille tarvitsemaanne apua. Olkaa hyvä ja ottakaa meihin yhteyttä osoitteella support@nyx.ee.


Lentoasemalla

Teidän tulee olla lähtöselvityspisteessä vähintään tunti ennen lennon lähtöä.


Lentokoneessa

Teidän tulee matkustaa yhdessä avustajan/saattajan kanssa, mikäli:

  • teillä on henkinen tai fyysinen vamma, jonka vuoksi tarvitsette apua
  • tarvitsette lennon aikana lääketieteellistä apua
  • ette pysty ymmärtämään matkustamohenkilöstön turvallisuusohjeita tai reagoimaan niihin

Avustaja tai saattaja on henkilö, joka vastaa mukavuudestanne ja hyvinvoinnistanne lentokoneeseen mentäessä ja sieltä poistuttaessa sekä vastaa yleisestä turvallisuudestanne lennon aikana ja auttaa teitä evakuoinnin yhteydessä. Hänen tulee olla vähintään 18-vuotias ja istua vieressänne. Avustajaa tai saattajaa koskee 15 % alennus aikuisen lippuhinnasta.


Palveluseläimet

Erityisesti koulutetut palvelus- ja tukieläimet saavat lentää koneen matkustamossa maksutta, kun ne vastaavat alla esitettyjä vaatimuksia. Siitä tulee ilmoittaa meille etukäteen ja saada meiltä siihen vahvistus. Pyydämme ottamaan ennen matkan varaamista yhteyttä asiakaspalveluumme, sillä sallittujen palveluseläinten määrä lentokoneessa on rajallinen.

Vaatimukset

Yksi henkilö saa ottaa mukaan enintään yhden palvelus- tai tukieläimen.

  • Palvelus-/tukieläimen tulee olla koira
  • Sen tulee olla puhdas ja hyväkäytöksinen
  • Sen tulee mahtua jalkoihinne, syliinne tai edessä olevan istuimen alle

Täyttäkää erityisapua koskeva pyyntökaavake TÄSSÄ.