Tilauslennot


Etsittekö täysin mukautettavaa matkakokemusta, johon kuuluu ainutlaatuinen matkustamopalvelu? NyxAir voi tarjota teille sen.

Takaamme sujuvat, mukavat ja nautittavat lennot, jotka vastaavat kaikkein vaativimpienkin asiakkaiden tarpeita. Asiakkaidemme joukossa on sekä valtion virkamiehiä, urheilujoukkueita, matkanjärjestäjiä että kansainvälisiä yrityksiä.


Luotettavuus

Me ymmärrämme, että aika on tilauslennon järjestämisessä avainasemassa ja asiakkaidemme tulee olla täysin vakuuttuneita siitä, että olemme kumppani, johon he voivat luottaa. Siksi olemme sekä täsmällisyydessä että säännöllisyydessä asettaneet itsellemme erittäin korkeat tavoitteet, jotka pitävät meidät valppaina. NyxAir tekee kaikkensa, jotta voisimme olla aina teidän luotettava kumppaninne.


Palvelukonseptiot

NyxAir voi tilauslentojen yhteydessä täyttää millaisia erikoistoivomuksia tahansa. Palvelu on aina huipputasoista ja voitte valita juuri sellaiset ruoat ja juomat, kuin itse haluatte. Tarjoamme kaikkea huipputason VIP-ruokatarjoilusta aina kevyisiin suupaloihin asti – asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Kiireellisten tiedustelujen osalta soittakaa meille hintatarjouksen saamiseksi heti numeroon +46 40 636 5220 tai lähettäkää asiantuntijoillemme kirje osoitteeseen charter@nyx.ee

.